Suomi

Tietosuojaseloste

Tämän tietosuojaselosteen tarkoituksena on tarjota kiinnostuneille tietoa siitä, miten henkilötietoja käytetään verkossa. Lue tietosuojaseloste huolellisesti saadaksesi tietää, miten keräämme, käytämme, suojaamme ja muulla tavoin käsittelemme henkilötietojasi sivustojemme sääntöjen mukaisesti.

Millaisia henkilötietoja keräämme blogia, sivustoamme ja sovellustamme käyttäviltä henkilöiltä?

Tilatessasi tai rekisteröityessäsi sivustollamme sinua voidaan pyytää ilmoittamaan nimesi, sähköpostiosoitteesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi ja muita tietoja sivustojen käytön helpottamiseksi.

Milloin keräämme tietoja?

Keräämme tietoja rekisteröityessäsi sivustollamme, käyttäessäsi chattipalvelua ja asiakastukea ja lisätessäsi tietojasi sivustolla.

Miten käytämme tietojasi?

Voimme käyttää sinusta rekisteröitymisen, ostosten tekemisen, uutiskirjeen tilaamisen tutkimukseen tai markkinointiviestintään osallistumisen, sivuston katselun ja tiettyjen sivuston ominaisuuksien käytön yhteydessä keräämiämme tietoja seuraaviin tarkoituksiin:

• sivuston käyttökokemuksen muokkaaminen ja kiinnostavamman sisällön ja tuotteiden tarjoaminen.
• sivuston kehittäminen entistä paremman palvelun tarjoamiseksi.
• käsitelläksemme asiakkaiden palvelupyyntöjä tehokkaammin.
• käsitelläksemme toimeksiannot nopeammin.
• lähettääksemme tilaukseesi ja muihin tuotteisiimme ja palveluihimme liittyvää sähköpostia.
• yhteydenottoa seuraavaan toimintaan (yhteydenotot chatin kautta, sähköpostilla tai puhelimitse)

Miten suojaamme tietosi?

  • Emme kartoita haavoittuvuutta tai suorita PCI-sääntöihin perustuvaa kartoitusta.
  • Tarjoamme vain tuotteita ja tietoa.
  • Emme koskaan pyydä luottokorttitietoja.
  • Skannaamme haittaohjelmat säännöllisesti.

Henkilötietojasi säilytetään turvallisissa verkoissa, ja tietoihin pääsee vain rajallinen määrä henkilöitä, joilla on oikeudet käyttää tällaisia järjestelmiä, ja jotka ovat sitoutuneet säilyttämään tiedot luottamuksellisina. Lisäksi kaikki arkaluontoiset tiedot ja luottotiedot salataan SSL-menetelmällä.

Noudatamme erilaisia turvallisuustoimenpiteitä henkilötietojen turvallisuuden varmistamiseksi käyttäjän ilmoittaessa, lähettäessä tai käyttäessä tietojaan. Kaikki toimenpiteet käsitellään palveluväylän kautta, eikä niitä säilytetä tai käsitellä palvelimillamme.

Käytämmekö evästeitä?

Kyllä. Evästeet ovat pieniä sivuston tai palveluntarjoajan laitteesi kovalevylle selaimen kautta tallentamia tiedostoja (jos hyväksyt evästeet), ja joiden avulla sivustojen ja palvelujen tarjoajat tunnistavat selaimesi ja tallentavat sekä muistavat tietyt tiedot. Käytämme evästeitä muun muassa ostoskorisi sisällön tallentamiseen ja käsittelyyn. Evästeitä käytetään myös edeltävään tai tämänhetkiseen sivuston käyttöösi perustuvaan mieltymyksesi määrittämiseen, jotta voimme tarjota sinulle entistä parempia palveluja. Käytämme evästeitä myös sivuston liikennettä koskevien ja sivuston ominaisuuksien käyttöön liittyvien yhdistettyjen tietojen keräämiseen voidaksemme tarjota tulevaisuudessa entistä paremman käyttökokemuksen ja työkalut.

Käytämme evästeitä seuraaviin tarkoituksiin:

• Käyttäjän mieltymyksien ymmärtäminen ja tallentaminen tulevaa sivuston käyttöä silmällä pitäen.
• Yhdistettyjen tietojen laatimiseen sivuston liikenteestä ja ominaisuuksien käytöstä voidaksemme tarjota tulevaisuudessa entistä paremman käyttökokemuksen ja työkalut. Voimme myös käyttää luotettavia kolmansia palveluntarjoajia näiden tietojen seurantaan.

Laitteesi voi tarvittaessa ilmoittaa aina, kun eväste lähetetään, ja voit myös kieltää evästeiden käytön kokonaan. Tämä tehdään selaimen asetuksista. Kaikki selaimet ovat erilaisia, joten evästeasetukset kannattaa tarkistaa selaimen ohjeista. Joitakin sivuston ominaisuuksia ei voi käyttää evästeiden käytön kieltämisen jälkeen. Sivuston käyttö ei tehostu, jos evästeet kielletään, eivätkä kaikki sivuston ominaisuudet välttämättä toimi asianmukaisesti. Sivustolta voi kuitenkin edelleen tilata tuotteita.

Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille

Emme myy, käy kauppaa tai muulla tavoin siirrä henkilötietojasi kolmansille osapuolille.

Kolmansien osapuolten linkit

Emme sisällytä tai tarjoa kolmansien osapuolten tuotteita tai palveluja sivustollamme.

Google

Googlen mainosvaatimukset on tiivistetty Googlen mainonnan perusperiaatteissa. Näiden periaatteiden tarkoituksena on tarjota käyttäjille positiivinen käyttökokemus. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=en

Sivustolla käytetään Google AdSense -ohjelmaa.

Google on kolmas osapuoli, joka käyttää evästeitä mainosten kuvaamiseen sivustollamme. Google esittää sivustollamme vieraileville mainoksia edeltäviin sivustolla käyntien ja muiden sivustojen käytön perusteella Googlen käyttämän DART-evästeen avulla. Käyttäjät voivat estää DART-evästeen käytön Google Adsin ja Content Networkin tietosuojaselostesivun kautta.

Käytämme seuraavia toimintoja:
• Demografisten ja kiinnostuksenkohteita koskevien tietojen raportointi

Me ja kolmannet osapuolet, kuten Google, käytämme ensimmäisen osapuolen evästeitä (esimerkiksi Google Analytics -evästeet) ja kolmannen osapuolen evästeitä (esimerkiksi DoubleClick -eväste) sekä muita kolmansien osapuolten evästeitä sivustomme mainoksiin liittyvää toimintaa ja muita mainospalveluominaisuuksia koskevien käyttäjän tietojen laatimiseen.

Käytön kieltäminen:

Käyttäjä voi määrittää Googlen mainoksia koskevat mieltymyksensä Google Ads -sivuston asetuksista. Vaihtoehtoisesti käytön voi kieltää Network Advertising Initiative Opt Out -sivustolla tai asentamalla selaimeen Google Analytics Opt Out Browser -lisäohjelman.

Kalifornian verkkotietoturvalaki (CalOPPA)

CalOPPA ensimmäinen osavaltion laki Yhdysvalloissa, joka edellyttää tietosuojaselosteen julkaisemista kaupallisilta sivustoilta ja verkkopalveluilta. Laki ulottuu myös Kalifornian ulkopuolelle, sillä se edellyttää kaikkia sellaisia henkilöitä ja yrityksiä Yhdysvalloissa (ja mahdollisesti myös kaikkialla maailmassa), jotka ylläpitävät kalifornialaisilta kuluttajilta henkilötietoja kerääviä sivustoja, julkaisemaan näkyvän tietosuojaselosteen sivustollaan, jossa määritellään selkeästi kerättävät tiedot ja henkilöt sekä yritykset, joiden kanssa nämä tiedot jaetaan. – Lue lisää http://consumercal.org/california-online-privacy-protection-act-caloppa/#sthash.0FdRbT51.dpuf

CalOPPA:n mukaan sitoudumme seuraavaan:

Kävijät voivat käydä sivustollamme anonyymisti.
Tietosuojaselosteen laadinnan jälkeen lisäämme linkin selosteeseen sivustollemme tai vähintään sivustolle saapumista seuraavalle ensimmäiselle tärkeälle sivulle.
Tietosuojaselostelinkissä käytetään samaan ”tietosuoja”, ja se löytyy helposti edellä mainitulta sivulta.
Ilmoitamme tietosuojaselosteen muutoksista:
• tietosuojaselostesivullamme
Voit muuttaa henkilötietoja:
• lähettämällä meille sähköpostia
• ottamalla yhteyttä chatin kautta tai ottamalla yhteyttä asiakastukeen

Miten seurannan estämiseen liittyviä Do Not Track -pyyntöjä käsitellään sivustollamme?

Kunnioitamme Do Not Track -pyyntöjä emmekä seuraa, tallenna evästeitä tai käytä mainontaa silloin, kun seuranta on estetty selaimen asetuksista.

Salliiko sivusto kolmansien osapuolten suorittaman toiminnan seurannan?

Haluamme korostaa, että emme salli kolmansien osapuolten suorittamaan toiminnan seurantaa

Kalifornian lasten verkkoturvallisuutta koskevan lain (COPPA) mukaan alle 13-vuotiaiden lasten henkilötietojen keräämisestä vastaavat vanhemmat. Yhdysvaltojen Federal Trade Commission ja Yhdysvaltojen kuluttajasuojavirasto noudattavat tätä lakia (COPPA), jossa määritellään tarkasti mitä sivustojen ja verkkopalvelujen ylläpitäjien on tehtävä lasten yksityisyyden ja turvallisuuden varmistamiseksi verkossa.
Emme nimenomaan markkinoi alle 13-vuotiaille lapsille.

Hyvät tiedotuskäytänteet

Hyvät tiedotuskäytänteet ovat Yhdysvaltojen tietosuojalain perusta, ja niillä on ollut merkittävä vaikutus tietosuojalakien kehittämiseen maailmanlaajuisesti. Hyvien tiedotuskäytänteiden ja niiden soveltamisen ymmärtäminen on ehdottoman tärkeää erilaisten henkilötietoja suojaavien tietosuojalakien noudattamisessa.

Hyvien tiedotuskäytänteiden noudattamisen varmistamiseksi ryhdymme seuraaviin toimenpiteisiin mahdollisen tietosuojarikkomuksen ilmetessä. Ilmoitamme sinulle asiasta sähköpostilla seitsemän päivän kuluessa.

Noudatamme myös muutoksenhakua koskevaa periaatetta (”Individual Redress Principle”), jonka mukaan henkilöillä on oikeus vaatia oikeuksiensa täytäntöönpanoa sellaisilta tietojen kerääjiltä ja käsittelijöiltä, jotka eivät noudata lakia. Periaatteen mukaan henkilöillä ei pelkästään ole tietojen käyttäjiin liittyviä täytäntöönpantavia oikeuksia, vaan heillä on myös oikeus vaatia näiden oikeuksien täytäntöönpanoa tuomioistuimilta tai viranomaisilta tietojen käsittelijöiden sääntöjen noudattamatta jättämisten tutkimiseksi ja/tai syytteen nostamiseksi.

CANSPAM -laki

CANSPAM -laki määrittää säännöt ja vaatimukset kaupallisille sähköpostiviesteille ja oikeuttaa vastaanottajan lopettamaan viestien vastaanottamisen ja määrittää rikkomuksille kovat rangaistukset.

Tallennamme sähköpostiosoitteesi voidaksemme:
• lähettää tietoja, vastata yhteydenottoihin ja muihin pyyntöihin ja kysymyksiin
• käsitellä tilaukset ja lähettää tilauksiin liittyvää tietoa ja päivityksiä.
• lähettää tuotteeseen tai palveluun liittyviä lisätietoja
• markkinoida sähköpostilistaamme tai jatkaa sähköpostien lähettämistä liiketoimien tekemisen jälkeen.

CANSPAM-lain mukaan sitoudumme:
• olemaan käyttämättä vääriä ja harhaanjohtavia otsikoita ja sähköpostiosoitteita.
• määrittämään viestin mainokseksi järkevällä tavalla.
• sisällyttämään yrityksemme tai pääkonttorimme fyysisen osoitteen viestiin.
• seuraamaan kolmansien osapuolten sähköpostimarkkinointipalveluja vaatimustenmukaisuuden varmistamiseksi, jos sellaisia käytetään.
• toteuttamaan tilauksen lopettamista koskevat pyynnöt nopeasti.
• lisäämään tilauksen lopetuslinkin jokaisen viestin loppuun.

Jos haluat lopettaa sähköpostiviestien vastaanottamisen tulevaisuudessa, voit ilmoittaa tästä meille lähettämällä sähköpostia osoitteeseen
• Noudata jokaisen viestin lopussa olevia ohjeita, ja lopetamme KAIKEN yhteydenpidon viipymättä.

Yhteyden ottaminen

Ota miehin yhteyttä edellä kuvatulla tavalla, jos sinulla tähän tietosuojaselosteeseen liittyvää kysyttävää.